Seabung

Seabung har tagits emot med stort intresse av både privatpersoner och branschfolk världen över och prisbelönats för sin genialitet och funktion. Seabung vann förstapriset Dame Award 2014 på världens största båttillbehörsmässa METS i kategorin ”Marin utrustning” samt förstapris i Pittmans Innovation Award 2015 i kategorin ”säkerhet”.

Marinexpo var 2015-2016 distributör i Sverige av Seabung, men sedan 2017 sker distributionen till återförsäljarna direkt från tillverkaren Seabung LTD och Marinexpo arbetar nu som representant i Sverige för att utföra vissa uppdrag.

Fixtur till Seabung

Fixtur till Seabung

Nyhet – fixtur!

Seabung LTD har utvecklat ett nytt tillbehör (en fixtur) för smidig och säker fixering vid tillfällen då byte av bottenventil inte kan göras omgående och/eller båten behöver framföras med Seabung samt vid tätning nära vattenlinjen där vattentrycket är lägre. Ni som redan köpt Seabung och inte fått detta tillbehör erbjuds också gratis fixtur. Besök din närmaste återförsäljare om du vill ha den nya fixturen.

 Pressrelease Seabung nytt tillbehör (pdf) 

Så här fungerar Seabung

Seabung har uppmärksammats för att den är så lättanvänd, att den är lätt att komma åt med även då det är trångt. Med Seabung kan du snabbt, enkelt och säkert få tätt när din båt springer läck pga en trasig kulventil eller läckande skrovgenomföring. Seabung trycks ut genom ventil och genomföring och tätar sedan på utsidan av båten med hjälp av vattentrycket.

Instruktionsfilmer

1. Susanne visar hur Seabung fungerar

2. Användning av Seabung vid vatteninflöde

3. Användning av fixtur

4. Byte av bottenventil

Att Seabung även möjliggör ett byte av en trasig kulventil med båten kvar i vattnet är helt nytt och revolutionerande och gör den unik.


Återförsäljare

Hitta din återförsäljare på kartan nedan;

Om du inte ser kartan klicka på följande länk:

Karta över återförsäljare

Hitta din återförsäljare på kartan nedan;

 Webbshop

Seabung har fått flera utmärkelser, bl.a. Pittman innovation awards 2015 och Dame Design Award Mets - Catagory Winner 2014.

Seabung har fått flera utmärkelser, bl.a. Pittman Innovation Awards 2015 och
Dame Design Award Mets – Catagory Winner 2014.

Print