Motorer och elverk

Motorer

Marinexpo i Sverige AB säljer motorer och elverk.

Hyundai

Marknadens modernaste marindieslar från Hyundai SeasAll ger kraftfull acceleration redan från låga varv, låg bränsleförbrukning och utmärkt körkomfort. Alla motorer kan fås med Mercruiser Bravo 1-2-3 drev, ZF backslag eller VP adapter samt anpassade för vattenjet.

John Deere

John Deere PowerTech™ marinmotorer är tysta, bränslesnåla och tack vare ett högt vridmoment redan från låga varvtal ger en utmärkt manövreringsförmåga och komfort för besättning och passagerare.

John Deere har sedan1949 tillverkat över 5 miljoner dieselmotorer för marin och offroad applikationer. Samtliga John Deeres marinmotor byggs mot kundorder efter att ha skräddarsytts i en produkt-konfigurator. Detta ger stor valfrihet i utformningen av själva motorn – t.ex. placering av servicepunkter, val av elsystem, storlek på generator, svänghjulskåpa och typ av kylning.

Solé

De nya Sole diesel marinmotorerna är otroligt lätta och har små dimensioner. Detta har åstadkommits genom att använda kompakta konstruktionslösningar och genom att utnyttja nya metoder att använda aluminium och gjutjärn.

Elverk

Kohler elverk

Kohler har sedan 1920 målmedvetet utvecklat ett komplett sortiment av motordrivna generatorer för både industriella och marina applikationer.

Idag är Kohler Marine världens största tillverkare av marina gensets mellan 5 och 400 kW till både fritids- och yrkesbåtar med ett världsomspännande nätverk av återförsäljare och servicepartners.

Det som utmärker elverken är deras driftsäkerhet och låga ljudnivå. Dessutom är de kompakta och levereras med marknadens mest omfattande garantier. Självklart finns både 1- / 3-fas och 50 / 60 Hz genset i deras omfattande sortiment.


Köpinformation

Kontakta oss gällande offert för motorer och elverk:
Kontakt