Båtservice och båtreparationer

Vi är ett litet flexibelt företag med stor serviceanda och kunskap inom samtliga områden gällande båtservice och båtreparationer. Där specialistkunskap krävs har vi ett brett nätverk av samarbetspartners. För oss är inte jobbet klart förrän du som kund är helt nöjd.  Våra kunder kommer i huvudsak från Stockholm, Strängnäs, Enköping, Eskilstuna och övriga Mälardalen. Företaget är stationerat i Västerås och Enköping, men vi är ambulerande vilket innebär att vi kan komma till dig, oavsett var du ligger med din båt. Företaget har F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Båtservice

Grundservice

Enligt tillverkarens föreskrifter. Endast originaldelar och av tillverkaren rekommenderade vätskor används. Vi tar hänsyn till tillverkarens rekommenderade åtgärder enligt hur många timmar motorn gått.

Funktionskontroll

Funktionskontroll av båtens vitala funktioner. Exempel på vad vi går igenom är: ankarspel, bog/akterpropeller, lanternor, toalett, vattensystem, värmesystem och gasolinstallationer. Efter genomförd funktionskontroll går vi tillsammans igenom protokollet och beslutar vad som skall åtgärdas.

Båtreparationer

Efter genomgång av din båt, så ger vi konsultation och rådgivning om förbättringar och åtgärder. Vi ger ett kostnadsförslag, och du som kund bestämmer vad som ska åtgärdas.

Försäkringsskador

Vi utför reparationer åt samtliga försäkringsbolag. Exempel på arbeten vi utför är: Motorbyten/reparationer, drevbyten/reparationer, plastskador, elarbeten.

Installationer

Navigationsutrustning samt övrig elektronisk utrustning, kök, toalett, ankarspel, bog/akterpropeller, värmare, brandsläckningsutrustning.

Reservdelar och båttillbehör

Vi tillhandahåller reservdelar till drev och motorer samt övriga båttillbehör från samtliga tillverkare.

Rekonditionering

Invändig och utvändig tvätt och städning, polering, målning, stripning. Tvätt av textiler och kapell. Rengöring av dieseltankar och vattentankar.

Snickeriarbeten

Reparation, underhåll och nyläggning av teakdäck, inredningsarbeten, ombyggnationer allt efter dina önskemål.